Şalgam Suyunun Bilinmeyen Yararları — Adnan Güney

Şalgam turpgillerden bir bitkidir. Yaprakları da yenilebilen bu bitkinin, besin değeri çok yüksektir. Karbonhidrat, lif, yağ, fosfor, kalsiyum, demir, sodyum,potasyum, magnezyum, A, B1, B2, B3 ve C vitamini içerir. Ülkemizde üretilen, kırmızı renkli ve ekşi olan bir laktik asitli fermantasyon ürünüdür. Besleyici değeri oldukça yüksek olan şalgam, aynı zamanda mikrobiyolojik olarakta güvenilirliği tespit edilmiş bir fonksiyonel […]

Şalgam Suyunun Bilinmeyen Yararları — Adnan Güney üzerinden

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s